De ce Bella Mob Design?

Calitate
Design
Rapid
Garanţie
Transport
Montaj

Despre Bella Mob Design

Bella Mob Design vă oferă o gamă largă de mobilier: mobilă de bucătărie, mobilă pentru dormitor, mobilă pentru living, mobilă pentru hol, mobilă pentru baie, mobilă pentru camere de tineret, mese şi scaune, dressinguri, mobilier pentru birou şi mobilier comercial. De asemenea, realizam mobilier la comandă şi pentru sedii de firme.

Trimite schiţa pe e-mail şi noi vom face o estimare de cost. Iar în caz că te afli în pană de idei, noi venim în sprijinul tău cu cele mai noi tendinţe în materie de design interior.

Avantajele Bella Mob Design:

  • Serviciile şi produsele realizate sunt de o calitate superioară;
  • Cotaţie de preţ pentru mobila dorită ;
  • Termenul de execuţie se stabileşte împreună cu clientul;
  • Personalizarea proiectului dvs., mobilerul fiind modular;
  • Veţi beneficia gratuit de transportul şi montarea mobilerului.

Garantăm tuturor clienţilor noştrii un preţ competitiv şi corect pentru toate produsele oferite.

Timpul scurt de execuţie şi de livrare, răspunsul prompt la solicitările de ofertă, expeditivitatea, operativitatea şi rapiditatea cu care reacţionăm sunt doar câteva din beneficiile de care clienţii noştrii se pot bucura.

Realizăm la comandă orice tip de mobilier din PAL melaminat sau furniruit şi MDF. Putem realiza orice model de mobilă, la orice dimensiune, folosind orice tip de material şi orice nuanţe.

Orice schiţă, fotografie sau proiect al clientului, orice fotografie dintr-o revistă sau de pe Internet poate constitui un model de plecare pentru realizarea pieselor de mobilier dorite.